SEO Optimering – Tænk bredt

Google ændrer sine algoritmer hele tiden. Vores råd er altid at arbejde bredt, og ikke altid kun arbejde hvor det er mest effektivt. For hvad sker der når Google ændrer deres algoritmer – og man kun har spillet på én hest?

MYtrendyphone er er klassisk historie og eksempel på forkert strategi. Der er ingen kære mor når Google pludseligt banker en langt tilbage i søgemaskinen, og når man skal betale sig tik topresultater med Adwords alene.

Skærmbillede 2018-08-25 kl. 16.16.33

“Krisen skyldes ifølge Silvan Popovic, at Google gentagne gange har ændret i sin algoritme, så Mytrendyphone.dk ryger længere ned på listen over søgeresultater.

– Vi har ligget nummer et, når folk søger på mobilcovers, men når Google ændrer sin algoritme, taber vi nogle placeringer, og det betyder, at vi mister 20-30 procent af trafikken hver gang, siger Silvan Popovic.

Kæmpe fyringsrunde
De økonomiske vanskeligheder har tvunget ham til at fyre omkring halvdelen af sine 300 ansatte, og måske bliver det nødvendigt at skyde ny kapital ind i firmaet.”

Vi hjælper Cykelexperten.dk med at sælge billige cykler, Energibarer og Kosttilskud med at sælge kosttilskud, energibarer og drikkelse til fysisk aktive – og kører en bred markedsførings strategi.

Kontakt os – hvis vi også skal hjælpe dig!